Automaatbak


Wist u dat schakelklachten, veelal veroorzaakt door vervuiling, eenvoudig kunnen worden verholpen?
Laat uw automaat spoelen/-flushen en bespaar honderden euro's!

Automaat Spoelen heeft zich bewezen in de praktijk: in de meeste gevallen schakelt uw automaat weer als nieuw!
De volgende klachten kunnen worden verholpen met een spoeling:
De oplossing voor deze klachten is eenvoudig: De spoelautomaat.
Deze geavanceerde machine spoelt/flusht, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn is het, om de 60.000 tot 80.000 KM (of elke 2-3 jaar) zinvol om de automatische transmissie preventief te laten spoelen/flushen. Preventief spoelen/flushen kan dure reparaties in de toekomst voorkomen.
Na het spoelen-flushen schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw!

Wat is het verschil tussen alleen de automatische versnellingsbak olie vervangen of automaat spoelen-flushen en reinigen hiervan?

Het grootste verschil is dat bij het alleen vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar achter blijven. Dit is alleen te verwijderen door met een lopende motor de automaat door te spoelen/flushen met schone olie, met behulp van een gepatenteerde machine.
Deze machine zorgt ervoor dat overal in de automaat, de koppelomvormer en de warmtewisselaar vervuilde olie wordt verwijderd en wordt vervangen door nieuwe olie.